De mensen achter OCS+

June 2022
OCS+ De Gruyter Fabriek
Bij OCS+ zijn we altijd op 'reis’ naar wat het best past bij unieke behoeftes, voorkeuren en wensen van onze opdrachtgevers om zo een passende en inspirerende werkomgeving te creëren. Dit maakt OCS+ een echte ‘explorer’, we zoeken altijd door naar de beste oplossingen en nieuwste innovaties. Maar wie werken er eigenlijk achter de schermen? En wat maakt je nou écht een explorer? In deze serie blogs laten wij de mensen achter OCS+ zien.

Even voorstellen…

”Ik ben Denise, ik ben 33 jaar en heb een dochtertje van zeventien maanden. Ik woon met mijn gezin in Best, maar ik ben zelf geboren in Sprang-Capelle. Als je het aan mijn oma zou vragen zou ze zeggen dat ik een hele reis heb afgelegd voor de liefde, nou voor mij is het gewoon een half uurtje rijden..”

”Vroeger wilde ik danseres worden, ik heb vanaf mijn vijfde tot mijn achttiende gedanst. Na de middelbare school wilde ik graag binnenhuisarchitecte worden, maar dat is wat anders gelopen. Bij OCS+ kan ik hier gelukkig wat van mee proeven. Uiteindelijk ben ik van danseres naar binnenhuisarchitecte gegaan en vervolgens flierefluitend op de binnendienst terecht gekomen.”

”Ik ben bij OCS+ terecht gekomen via een oud collega bij OCS+. Zij heeft mij benaderd omdat ze wist dat ik ook zoekende was, en zo is het balletje gaan rollen!”

 

”Het is een avontuurlijk beestje, OCS+”

 

”Ik zou OCS+ omschrijven als een heel avontuurlijk en reislustig bedrijf, daarmee bedoel ik dat we met z’n allen alle facetten in onze branche benaderen om daar nieuwe kansen uit te creëren. Daarbij denk ik dat wij veel dieper ingaan op de behoefte van een klant en niet alleen kijken naar hoe een project ons helpt qua omzet. Er wordt oprecht gekeken naar wat een specifieke klant met zijn of haar behoeftes nodig heeft om door te groeien.”

 

De Explorer

”Als binnendienst zijn we misschien wat minder het type Explorer dan bijvoorbeeld het sales team of de studio omdat zij hier meer vrijheid in hebben, want ik link dat met vrijheden.”

”Het stuk uitzoekwerk op de binnendienst past wel goed bij een Explorer, vaak is het klantcontact dat we hebben rechtstreeks. Dan zoeken wij samen met de klant naar wat ze nodig hebben en wat hun wensen zijn. De Explorer komt hier goed in terug, het uitzoeken wat past bij welke klant.”

 

Mijn reis…

”Wat ik voor mezelf heel belangrijk vind is dat ik een stukje creativiteit kan combineren met mijn werk. Ik vind het naast mijn werk namelijk ook heel leuk om zelf sierraden te maken, ik wil hier wellicht workshops in gaan geven. Ik mis soms de combinatie met creativiteit omdat ik veel administratief werk doe en dit vrij afgebakend is. Dus wie weet, kun je over tien jaar bij mij terecht voor een workshop sierraden maken.”

Denise
This site is registered on wpml.org as a development site.