OCS+ 10 9.7 / 10 gebaseerd op 16 klantbeoordelingen

Projecten

Maasziekenhuis Pantein

Architect
OCS+
Realisatie
2023
Medewerkers
780
Geleverde service
Concept
Design
Realisatie
Projectmanagement
Leveren en installeren meubilair
Wachtruimte
wachtruimte ziekenhuis
Wachtruimte ziekenhuis

AN ENVIRONMENT THAT LOOKS MUCH NEATER AND OFFERS COMFORT

OCS+ heeft nieuwe wachtruimtes gerealiseerd voor de bezoekers van Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De Sint Maartenskliniek – ook in het ziekenhuis gevestigd – startte met plannen voor een restyle. Maasziekenhuis Pantein besloot om de make-over van wachtruimtes in dezelfde lijn door te zetten.

Maasziekenhuis Pantein is een regionaal ziekenhuis voor algemene ziekenhuiszorg. Tevens is er toegang tot academische en specialistische zorg dankzij de intensieve samenwerking met partners, waaronder de Sint Maartenskliniek. Sint Maartenskliniek is een landelijk gespecialiseerd ziekenhuis gericht op houding en beweging.

How Pantein evaluates our work
“DE WACHTRUIMTE GEEFT NU MEER EENHEID MET DE SINT MAARTENSKLINIEK
Wachtruimte ziekenhuis
WE BIEDEN DE PATIENTEN EN BEZOEKERS ZO MEER PRIVACY EN COMFORT”
Margriet van Buuren, Manager Zorg en Bedrijfsvoering bij Maasziekenhuis Pantein & Auke Litjens, Policoördinator Sint Maartenskinderkliniek
Wachtruimte ziekenhuis
Wachtruimte ziekenhuis
Wachtruimte ziekenhuis

Our approach

Het behoud van het huidige concept, de herkenning van de nabij gelegen rivier de Maas, was belangrijk. Daar heeft de interieurarchitect van OCS+ ook zijn best voor gedaan. De informatiebalie in de vorm van een boei bleef staan en de banken, die als een drijvende vlot zijn bedoeld, zijn behouden gebleven. Aan de andere kant was duurzaamheid een belangrijk aspect. De zittingen van de banken zijn vernieuwd en de rugleuningen zijn nu ook bekleed. De tafelbladen zijn vervangen, de kolommen onder de tafels konden hergebruikt worden.
De wachtruimtes van het Maasziekenhuis en de Sint Maartenskliniek moesten meer comfort bieden en met elkaar matchen, qua stijl en vorm. Ook de vriendelijke en warme uitstraling waar het ziekenhuis om bekend staat, moest behouden blijven. Bij het design is afstemming gezocht met de ergonomiedeskundige van het ziekenhuis. Al het meubilair is vervangen en biedt nu meer comfort en ergonomie.
De verbouwing van de wachtruimtes van de Sint Maartenskliniek en het Maasziekenhuis liep mooi gelijk op. De samenwerking was prima. Laagdrempelig te bereiken, meedenkend en met zelfs een interieurarchitect en meubelstoffeerder uit de directe omgeving.
More about us
Wachtruimte ziekenhuis
Pantein
Climber
780

medewerkers

Flag Mountain
2023

realisatie

M2
2000

omvang

Our joint vision on collaboration

Wij zijn altijd kritisch en vastberaden om organisaties te leren kennen en tot de kern van de behoefte te komen. Daardoor kon voor Maasziekenhuis Pantein en de Sint Maartenskliniek een concept ontwikkeld worden dat zowel past binnen de identiteit van de organisatie als binnen de gezamenlijke visie op samenwerken.

Discover our approach
Boxmeer
Ziekenhuis entree
Entree ziekenhuis
Wachtruimte ziekenhuis
Wachtruimte
Up next
Enginia

Waar wil je meer over lezen?

Kies het thema waar je meer over wilt lezen en ontvang het e-book direct gratis in je mailbox.

Een comfortabele werkplek
Circulaire kantoorinrichting
Dezelfde werkplek, maar dan hybride
Cultuur & Identiteit vs. Interieur
Meer werkgeluk op kantoor
5 essentiële kantoorbehoeften
Keuzevrijheid op kantoor
Het kantoor als ontmoetingsplek
Een modern én efficiënt interieur
Het kantoor en de 'War for Talent'
This site is registered on wpml.org as a development site.